октомври 22, 2021

ДЗС

Директорот на ДЗС: Секоја година сервисерот на противпожарните авиони ни бара поскапа цена, затоа не ги сервисираме

Сервисирањето на противпожарните авиони секоја година операторот го поскапува за 30 до 40 отсто, вели Бесим Максути, директорот на Дирекцијата...