август 5, 2021

Германија

КАКО МЕРКЕЛ ИЗГУБИ КОНТРОЛА

А и грешката беше сериозна. Минатиот вторник, Меркел и неколку премиери на германските сојузни држави објавија строг карантин за Велигден....