ноември 27, 2022

ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ: Србија гради клинички за 125 милиони евра, за ист таков Заев и Филипче сакаат да „стопат” пола милијарда евра

Најкорумпираната влада во Европа, предводена од Зоран Заев и неговиот министер за здравство, Венко Филипче сакаат да градат клинички центар...