јули 27, 2021

Влада на Република Македонија

За министрите ќе се купат 45 возила на лизинг, така било најекономично, тврдат од Владата

Оперативниот лизинг, според проценките е најповолното решение, бидејќи освен за гориво нема друго буџетско трошење, истакна денеска на прес-конференција владиниот...