јануари 27, 2021

Вевчани

Единствена Македонија: Целиот државен врв се дигна за палење на бугарското знаме, за вандалското антимакедонско однесување од Бугарија – целосен молк

Марионетската власт во Скопје уште еднаш ја покажа својата сервилност и плашливост и намерата докрај…