август 11, 2022

Буџет 2021

Со новиот Буџет се предвидува зголемување на средствата најмногу за администрацијата, односно се предвидени непродуктивни трошоци (видео)

Со новиот Буџет се предвидува зголемување на средствата најмногу за администрацијата, односно се предвидени непродуктивни трошоци. Министерството за политички систем...