јули 24, 2021

Бранко Црвенковски

И Црвенковски го откачи на Заев: Интервјуто на Заев е скандалозно, ставовите на Заев не се ниту ставови на целата Влада, ниту на целиот државен врв

Поранешниот претседател на државата и на СДСМ Бранко Црвенковски по долго време повторно се обрати во јавноста. Овој пат, на...