август 11, 2022

Благоја Ралповски

(ВИДЕО) Македонија според индексот на Меѓународните синдикати е земја без работнички права

Македонија со индекс 4, односно систематско прекршување на правата, согласно индексирањето кое го врши Меѓународната Конфедерација на синдикати е окарактеризирана...

Покачувањето од 260 денари на минималецот за власта историско, за синдикатите недоволно (видео)

Законското усогласување на минималецот за власта историско, за синдикатите недоволно. Законското усогласување на минималецот за власта историско, за синдикатите недоволно....

(ВИДЕО) Ралповски – КСС: Секој оној кој ќе работи во недела да биде платен со додатна дневница зголемена за најмалку 50 отсто

Утрово лидерот на синдикалците, Благоја Ралповски гостуваше во емисијата „Утро со Златев“ на Радио Лидер. Со него се дискутираше и...