јули 5, 2022

Бизнис

Стопанската комора почнува со активностите „За посилна македонска економија во периодот на постковид 19“

Со прес-конференцијата „Македонската економија во тековниот период и во постоковид 19 периодот“ што ќе се одржи денеска во Велес, Стопанската...