јули 22, 2021

Антонијо Милошоски

Милошоски: Власта беше кохезивна кога се делеа пари за „Макпетрол“ и други олигарси, а за помош на граѓаните ги нема

Милошоски потенцира дека оваа Влада предводена од СДСМ, поточно од Зоран Заев, има премногу нестабилно мнозинство и многу тенок легитимитет....