јуни 22, 2021

Александар Вучиќ

Пукна ли тиквата во “малиот шенген”?! Еди Рама со навреди за Александар Вучиќ после објавената карта на Косово со српско знаме

Премиерот на Албанија, Еди Рама, денес изјави дека картата на Косово и Метохија, покриена со српското знаме, кое минатата недела...