јуни 19, 2021

Главна сторија

Наш избор

Актуелно

Вирусот е мртов?

Од што се водеше Претседателот Пендаровски кога реши дека нема потреба од ново прогласување на вонредна состојба? Од тврдењето на...

Изгубени во преводот

https://www.facebook.com/417063465132091/posts/1503965569775203/ Ех моја Македонијо, до каде стигнавме. Ќе се ПОТРУДЕЛА на македонски, а овој цело време гледа да ја удоволи....