ноември 29, 2020

Главна сторија

Избор на Едиторот

Актуелно

Социјалдемократот Петар Богојески: Автопат Велес – Прилеп – Битола – Охрид е нужен за овој регион

Петар Богојески од Социјалдемократската Унија денеска во Охрид го реафирмираше минатогодишниот проект за изградба на автопат Велес – Прилеп – Битола – Охрид.