октомври 30, 2020

Главна сторија

Избор на Едиторот

Актуелно

РЕПЛИКА НА ПРАТЕНИКОТ АПАСИЕВ: Немам поинакви зборови за човек како премиерот Заев, кој гради хациенда со бизнис ортакот на кој му мести тендери (видео)

РЕПЛИКА НА ПРАТЕНИКОТ АПАСИЕВ ДО ДОКТОРКАТА МОРАЧАНИН ПО ПОВОД ПРЕДЛОГ-ЗАКОНОТ ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ И МЕРКИТЕ…