октомври 30, 2020

Главна сторија

Избор на Едиторот

Актуелно

Познат списокот со туристички капацитети за проектот “Дома си е дома”

На официјалната веб страна осамнаа сите овластени туристички капацитети кои граѓаните ќе може да ги посетат и да го искористат добиениот ваучер без да ангажираат туристичка агенција велат од агенциите.

Нова снимка за Александар Николоски: Зградите на „бандидот Нефи“ биле дел од договор за избори

Во снимката, Николоски му препорачува на Јанакиески да не се чепкаат проекти на Нефи Усеини, кој во јавноста стана познат како сопственик на неколку дивоградби во Охрид