јануари 25, 2021

Главна сторија

Избор на Едиторот

Актуелно

Мицкоски на меѓународниот ден за образование: Власта системски го уништува образованието, 20 илјади ученици не следат настава зошто немаат лаптоп компјутери

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски преку статус на Фејсбук денеска на меѓународниот ден на образованието…