јуни 21, 2021

Uncategorized

Погледнете како изгледаше моќната ерупција на Етна: Градовите прекриени со пепел, уништени голем број на автомобили (видео)

Граѓаните и властите денеска работат на чистење на улциите, дворовите и автомобилите од пепелта и вулканскиот материјал кој од кратерот...