јуни 6, 2023

Технологија

Семејството Кичеви го произведува „Ролан“, првиот македонски трактор, целосно произведен во Кавадарци!

Пишува- Сања Наумовска inovativnost.mk „Ролан“ е првиот македонски бренд на трактори, целосно произведен во Кавадарци, во фабриката на семејството Кичеви....