јули 24, 2021

Регион

Приштинска „Коха диторе“ објави наводен нон пејпер: Автономна област Северно Косово, посебен статус за СПЦ…

„Косово и Србија ќе го почитуваат меѓусебниот суверенитет и територијалниот интегритет, ќе има автономен регион на Северно Косово“, е содржината...