февруари 28, 2021

Регион

Излезни анкети: Самоопределување победник на изборите во Косово, реклама за вијагра стои на страницата на Изборната комисија

Партијата Самоопределување освои најмногу гласови на парламентарните избори во Косово, покажуваат излезните анкети, јави агенцијата…