март 9, 2021

Македонија

Нова снимка за Александар Николоски: Зградите на „бандидот Нефи“ биле дел од договор за избори

Во снимката, Николоски му препорачува на Јанакиески да не се чепкаат проекти на Нефи Усеини, кој во јавноста стана познат како сопственик на неколку дивоградби во Охрид