јануари 19, 2021

Македонија

Нова аудио „бомба“: Местенки околу референдумот, се спомнуваат премиери, генерални секретари на Влада и огромни пари

Аудио бомбата опфаќа разговор на Миодраг Давидовиќ Дака и Зоран Милески Кичеец кој кажува дека е пратен директно од Зоран Заев.