јануари 24, 2022

Македонија

Случајот рекет не е решен, тек започнува…Отворено писмо од Бојан Јовановски до поранешниот премиер

„Господине Зоране Заев, до кога мислите да се правите луди за наводното бегство на Никола Груевски?!?! Категорично и недвојбено тврдам...

НА ОСМАНИ МУ СЕ БРЗА ЗА ДОГОВОР СО БУГАРИЈА Имаме договор за пет личности од историјата и нема да бараме права за нашето малцинство

Тој оценува дека историската комисија имала одреден напредок и биле постигнати договори околу текстовите за пет историски личности и два...