декември 2, 2022

Колумни

Во недела да им порачамее на овие велепредавници на власт дека доаѓаме, дека ни е доста од нивните лаги, предавства и купи ден помини политики

Дека ни е доста од нивната надменост на мртви пувала, од нивните фашизоидни министерки и министри, обиџуковци, филипчевци, шеќерки и...