април 15, 2021

Избор на Едиторот

Македонците во Германија ја повикуваат владата да не го крши Уставот: Македонија не ја забранува ни Преспанскиот договор!

Уставот на Македонија и самиот таканаречен Преспански договор не предвидува такви рестрикции. Доколку овие информации…