април 17, 2021

Избор на Едиторот

На денешен ден пред две години е потпишана срамната преспанска капитулација на македонската држава

Граѓанин на Република Македонија кој ќе ја доведе Република Македонија во положба на потчинетост или зависност спрема некоја друга држава, ќе се казни со затвор најмалку пет години.

Отворено писмо до Македонците

Македонци, мислам, значи постојам! Слободната волја е вашиот ум да мисли или не мисли, тоа е единствената волја која човек ја има, вашата единствена слобода, избор кој ги контролира сите ваши следни избори и го одредува вашиот живот и вашиот идентитет.