април 15, 2021

Избор на Едиторот

Aвстрија и Германија докажаа дека смртта на медицинската сестра е директна последица од вакцинацијата со АстраЗенека

Вакцината од производителот Астразенека беше критикувана со недели, медицинска сестра во Австрија почина откако ја прими оваа вакцина. Сега се докажа дека причината е вакцината на Астразенека.