април 17, 2021

Бизнис

Буџетот дише на шкрги

Нѐ очекува претешка година на финансиски план, а Владата се однесува како пијаница во кафеана кој изгубил чувство за тоа колку пари има во џеб, па продолжува да пушта тури на цела кафеана. На крај цехот сепак ќе треба да се плати.