ноември 28, 2022

Бизнис

Заев: Компанија од Луксембург ќе собира отпад во 48 општини за најмалку 14 милиони евра годишно

Премиерот Зоран Заев на денешната прес-конференција, претставувајќи инвестиционен план, кажа дека инвеститор од Луксембург побарал да селектира и да преработува...