декември 2, 2022

ВИДЕО | Успешен штрајкот на СОНК – се вршат и притисоци

Штрајкот на СОНК е успешен. Се штрајкува речиси во сите училишта и градинки. Сепак има и притисоци од страна за да не се штрајкува.

Сподели