септември 16, 2021

Голем пожар му се заканува на Кочани

Огромен пожар избувна попладнево на периферијата на градот Кочани. На социјалните мрежи граѓаните молат за помош.

Ситуацијата дополнително е усложнета и од недостигот на вода во градскиот водовод.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •