октомври 20, 2021

Министерството за правда ја дематираше цената на тендерот, но не дематираше дека набавиле “полтрони”

Демант во кој не ја демантираат потребата од полтрони:

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •