јануари 18, 2022

Охрид ги асфалтира дрвјата

Ако пред извесно време, дрвјата во Скопје беа бетонирани, денеска на социјалните мрежи се појавија нови загрижувачки фотографии од дрвјата во Охрид.

Станува збор за местото Горна порта и од фотографиите се гледа дека асфалтот буквално ги „заробил“ дрвјата во нашиот туристички центар.

Минатата седмица на кејот „13 Ноември“ по грешка беа бетонирани, па подоцна ослободени неколку дрвја од екипите на Град Скопје.

Сподели