јули 2, 2022

Парадата на гордоста заврши како парада на срамот – ѓубре на сите страни

Расфлани лименки, цевки, хартиени отпадоци од сендвичи, отпушоци, се само дел од грдата слика што може да се види од фотографиите

Парадата на гордоста што вчера се одржа во Скопје покажа дека дел од учесниците и немаат баш толку висока еколошка свест.

Радица Грамбозова на Фејсбук објави фотографии и негативен коментар за последиците од настанот.

Расфлани лименки, цевки, хартиени отпадоци од сендвичи, отпушоци, се само дел од грдата слика што може да се види од фотографиите

Линк до целиот текст.

Сподели