август 12, 2022

Николовски: Македонското знаме гордо се вее во Брисел!

Вицепремиерот за борба против криминал и корупција, за одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски, преку социјалните мрежи не ја криеше радоста што нашата земја учествува на прв Самит на НАТО.

„Историските моменти нашата татковите веќе ги живее, а со неа и сите ние. Прв Самит на НАТО за Република Македонија како полноправна членка. Македонското знаме гордо се вее во Брисел! – порача денеска на социјалните мрежи вицепремиерот за борба против криминал и корупција, за одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски.

Сподели