август 11, 2022

Фудбалерот на Интер, Кристијан Ериксен се бори за живот, откако колабира на теренот ВИДЕО

Натпреварот помеѓу Данска и Финска е прекинат во 43. минута поради драматична сцена на теренот, откако фудбалерот на Интер, Кристијан Ериксен без никаква причина се струполи на теренот.

Ериксен според сите информации, кои засега не се потврдени официјално, се бори за својот живот.

Сподели