ноември 28, 2022

Елмас носи огромен звучник, а од него ечат песни од Гоце Арнаудов (ВИДЕО)

По ова видео веќе треба да се престане да се прашува каква е атмосферата во македонската репрезентација. 

Во хотелот во којшто се сместени Елмас и Чурлинов „влечеа“ голем звучник, од кој ечеше песна на Гоце Арнаудов. Момците не можат да излегуваат од хотелот освен на тренинзи и натпревари, но знаат да се забавуваат во него.

Сподели