август 12, 2022

Мерко: Ако ги урнам платформите во Радожда, како да сум го урнал цело село!

Ако ги урнам платформите во Радожда како да сум го урнал цело село и животите на радождани, вели во интервју за ТВ24, градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко.

– Ако најдете објекти од тврда градба, кои се дивоградби, ќе сносам одговорност. Критиките од УНЕСКО се апсурдни. Ја водев општината во правилната насока, вели Мерко.

Сподели