август 10, 2022

КРМОВ: 9 ГОДИНИ ИМ ГИ ИСПЛАЌАМЕ ЛУКСУЗНИТЕ ВОЗИЛА НА ГАЗДИТЕ НА АВТОСАЛОНИТЕ!

4,6 МИЛИОНИ ЕВРА се потрошени за 9 години со ткн. оперативен лизинг на луксузни возила.

Секое возило не чини 40.000 евра! СУМА ПРИБЛИЖНА НА САМАТА ЦЕНА НА ВОЗИЛОТО!

На крај газдите си ги добиваат назад, после само 3 години користење, практично ИСПЛАТЕНИ НА ДРЖАВНА СМЕТКА!

И оваа година Владата планира да ја продолжи оваа фарса.

ЛегаленКриминал

Сподели