август 12, 2022

Тестови со пари, вакцини беспари (видео)

Негативниот ПЦР тест кој е услов за патување во странство, направи навалица во лабораториите. Само во државното здравство дневно се прават и до 150 ПЦР тестови за патувања, а бројката е уште поголема во приватните лаборатории, каде речиси половина од вкупно направените ПЦР тестови на дневно ниво, се издаваат поради потребата на граѓаните за патување надвор од земјава.

https://fb.watch/5jneG28zE6/

Сподели