јуни 6, 2023

Месец: м.г

УНЕСКО ГО ОБЈАВИ ИЗВЕШТАЈОТ: ОХРИДСКИОТ РЕГИОН Е РАНЛИВ И ГИ ИСПОЛНУВА УСЛОВИТЕ ЗА ВПИШУВАЊЕ НА ЛИСТАТА НА СВЕТСКО НАСЛЕДСТВО ВО ОПАСНОСТ (ВИДЕО)

Втора препорака охридскиот регион да биде ставен на листата на светско наследство во опасност адресира УНЕСКО и во најновиот извештај...