јули 1, 2022

Мицкоски: Слобода за уставобранителите и поддршка за општонародниот протест во недела

Правдата не смее да биде слепа. И еден ден во затвор на неправедно осуден е тежок како година. Македонија не смее да ги заборави своите синови, вели лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

-Слобода за уставобранителите и поддршка на општонародниот протест!

Недела, 11:00 часот пред Влада, напиша Мицкоски на Фејсбук.

Сподели