јули 4, 2022

Костадинов: Поголем доказ за нечовечност, народот никогаш нема видено

Мицкоски оди во теретана во пик на пандемија, ДПМНЕ го бранат дека ништо лошо не правел.

Колеги од СДСМ и коалицијата доаѓаат во скафандари согласно сите протоколи, затоа што криминалната ВМРО-ДПМНЕ прави се за да граѓаните и компаниите не добијат поддршка, тоа сега било кривично дело.

Поголем доказ за нечовечност, народот никогаш нема видено!

Сподели