ноември 30, 2021

На Џегер му е преку глава од короната: “Бил Гејтс е во мојот крвоток, тоа е контрола на умот” (видео)

Гледаме графикони со лупа, сè е откажано, глупави танци на Тик Ток …

Короната и фактот дека нема концерти и дека животот е запрен, сето тоа го нервира Мик Џегер, кој објави песна за пандемијата со наслов “Eazy Sleazy” (Збогум на неморалноста). “Гледаме графикони со лупа, сè е откажано, глупави танци на Тик Ток, лоботомија од премногу телевизија, се здебелив”, сè ова стои во песната на 77-годишниот фронтмен на Ролинг Стоунс кој свири со Дејв Грол од Foo Fighters.

Сподели
 
 
 
   more