ноември 27, 2021

Мицкоски: Не може сите луѓе на Заев да се до гуша во криминал, а тој да е чист, рибата смрди од опашката (видео)

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на Фејсбук објави видео и порача дека не може сите луѓе на Заев да се до гуша во сомнежи за криминал, а тој да е чесен.

„Заев знаел и кој е иноваторот и кој е купувачот со државни пари. Не може сите луѓе на Заев да се до гуша во сомнежи за криминал, а тој да е чесен. Погледнете го видеото. Рибата мириса од главата“, напиша Мицкоски.

Сподели
 
 
 
   more