јули 4, 2022

Должност, гордост и чест на секој Македонец е да работи против северните институции и северната држава

Роберт Милески

СДС за еден опозициски лидер вели дека не се откажува од дејствувањето против институциите и државата и зад наводните скандали што ги конструира, единствено се крие неговата намера да работи против институциите и против државата.

Јас би рекол дека е должност, гордост и чест на секој Македонец е да работи против северните институции и северната држава предводена од предавничката банда на СДС!

Македонецот и македонскиот дух и порив ќе се смират само тогаш кога оваа предавничка банда ќе се најде пред правдата (јас би претпочитал воен суд) и тогаш кога ќе бидат поништени сите предавнички политики на СДС!

Сподели