јули 4, 2022

БАЧОВСКИ: СУБВЕНЦИИТЕ СЕ ИСПЛАЌААТ БЕЗ ЗАСТОЈ (ВИДЕО)

Субвенциите во земјоделството се исплаќаат тековно и без застој – вели Никица Бачовски, директор на платежната агенција, и посочува да се доставува комлетна документација.

Извор: Тв 24

Сподели