август 11, 2022

Како мајка му го честиташе дипломирањето на синот после десет години студирање

Фотографијата направена неодамна пред Правниот факултет во Ријека, предизвика рафали од смеа и ентузијазам на Балканот. Ја сподели дизајнер од Белград, а во него се појавуваат неговата братучетка и нејзиниот син, кој по 10 години напорна работа конечно успеа да ја заработи својата диплома. Така, неговата мајка, која конечно здивна, му честиташе на многу соодветен и духовит начин. 🤣

Сподели