ноември 25, 2021

Филипче: Ако има потреба, ќе се продолжи полицискиот час и по 20-ти април

Доколку има потреба и по 20 април ќе биде продолжен полицискиот час, изјави денеска министерот за здравство Венко Филипче.

-Веројатно ќе дискутираме викендов и на почеток на следната недела. Ќе ги пратиме бројките и менаџирањето на болниците. Во зависност од индикаторите ако има потреба, дефинитивно да, изјави Филипче.

Сподели
 
 
 
   more