јули 2, 2022

Д-р Апасиев: Зима 2.500 ЕУР нов кредит за да си купи паркинг за Алфата

Д-р д-р РАШКОВСКИ: купил земјиште за 100.000 ЕУР. Еден џип му кошта 75.000 ЕУР. Хациендата – цирка пола миљонче. Одморот у Мексико +15.000 ЕУР. Од патентите шитнати на Влада – уше неколку нули…

Д-р Апасиев: Зима 2.500 ЕУР нов кредит за да си купи паркинг за Алфата.

Ах, животе, луталице. Требаше ли да упишам втор докторат? <3

ЗаконЗаПотеклоНаИмот

Сподели